A Tigi márkáról

A Tigi márka nagykövetei hisznek abban, hogy a konvencionális szabályok megszegése a kreativitás szárnyalásához vezet.

Professzionális termékek, világszínvonalú képzések, ihletett márka portfólió és művészek közössége az, amely a Tigi márka mögött áll és folyamatosan, szívvel-lélekkel támogatja a fodrászipart és ad a fodrász szakemberek és a lakosság kezébe olyan Tigi termékeket, amelyek megkönnyítik az életüket és megszínesítik a mindennapjaikat.


A Tigi számára fontos, hogy folyamatosan képezzük magunkat, meghallgassuk mások nézőpontjait és hálásak vagyunk mindazokért az inspirációkért, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jobbnál jobb Tigi termékek és még színvonalasabb képzések jöhessenek létre.


Minden eszközünkkel elhatárolódunk a rasszizmustól és támogatunk minde olyan kezdeményezést, amely a sokszínűségről, a nyitottságról és az elfogadásról szól. A Tigi a kreativitás, az önkifejezés és az egyéniség márkája, a Tigi azoknak a terméke, akik a megrögzött szokásokkal nap nap után szembemennek és életükkel és eredményeikkel azt bizonyítják, hogy a járatlanabb út követése örömforrásokkal van kikövezve. 

Ez a Tigi hitvallása.